Tags

, , , , , , , , , , , , ,

photo 6

Nu mai târziu de luna trecută am plasat o comandă on line pe site-ul Beautik Haute Parfumerie de unde mi-am achiziționat noua gamă de produse pentru ingrijirea feței de la Diptyque. Încă mai testez aceste produse și sper să pot face un review complet cât mai curând!

Angajații de la Beautik sunt cu adevărat cei mai buni! Atât în persoană, cât și on line. Dacă vrei sa mergi intr-unul dintre magazinele lor nu numai că pleci cu niște produse fantastice, ci poți să și înveți o mulțime de lucruri noi și interesante despre cum să folosești produsele, când, ingrediente dar și detalii despre brandurile pe care le reprezintă: Maison Francisk Kurkdjian, Rancé, Molinard, Penhaligon’s, Diptyque, Tom Ford și multe altele.

Serviciul on line este de asemenea de excepție! Primești toate informațiile de care ai nevoie și în plus! Și la fiecare comandă pe care o plasezi on line, cam atât de multe mostre gratuite primești! E de-a dreptul ridicol!

Atenție! Beautik este retailer de branduri de lux! Să nu uităm nici faptul că este furnizorul de parfumuri oficial al Casei Regale a Romaniei!

photo 27

Am primit mostre de:

Rancé – Rose de Rose Eau de Parfum Très Riche ( cineva, nu spun cine, poate că a plasat deja o comandă pentru acest parfum!… ) și Avant le Jour Eau de Parfum Tres Riche ( excelent pentru vara ), Elise Eau de parfum Collection Imperiale și Laetitia Eau de parfum

Molinard – Habanita L’Esprit Eau de parfum și Teindre Friandise Eau de toilette

Maison Francis Kurkdjian – Amyris femme Eau de parfum ( această Casă de Parfumuri a creat parfumul pe care l-am căutat toată viața mea și pe care îl folosesc numai la ocazii deosebite. Dar mai multe despre aceasta vă voi spune într-o altă postare )

Juliette Has a Gun – Miss Charming

Houbigant – Orangers en Fleurs Eau de parfum

CoStume National – So Nude Eau de parfum

Lubin – Akkad Eau de parfum

Și o mostră de pafrum pentru bărbați:

Houbigant – Duc de Vervins Eau de Toilette

Mostrele au cel putin 2 ml.

Este o modalitate fantastică de a încerca parfumuri noi, mai ales parfumuri luxury care nu sunt chiar atât de accesibile ca preț.

Mulțumesc Beautik Haute Parfumerie pentru generozitate!

See you soon, beautiful!

xx, Annie!